Je bent hier:

Over ons

Over ons

Beste bezoeker, beste patiënt,

Welkom op de nieuwe website van onze huisartspraktijk.

Als nieuwe huisarts ben ik verheugd om kennis met u te maken. In 2023 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de Huisartsopleiding VUmc in Amsterdam. Daarvoor heb ik een tijdje bij de chirurgie gewerkt, en wetenschappelijk onderzoek gedaan binnen de orthopedie en cosmetische dermatologie. Mijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgische verrichtingen.

Hoewel het een turbulente periode is voor de huisartsenzorg, heb ik gekozen voor het praktijkhouderschap omdat ik geloof in een langdurige band tussen patiënt en huisarts en het kunnen werken in een vast team. Elkaar goed kennen leidt tot de juiste zorg die nodig is.

Wat ons binnen de praktijk en als team verbindt, is het willen koesteren van de kleinschaligheid van onze praktijk. Het stelt ons in staat om een persoonlijke en betrokken benadering te hebben. Mensen moeten zich op hun gemak voelen in een vertrouwde omgeving. Veel vraagstukken hebben namelijk een achterliggende bezorgdheid of wens die laagdrempelig besproken moet worden om tot de kern van een probleem te komen.

We hopen allemaal dat een bezoek aan de huisarts gewoon niet nodig is, maar mocht het nodig zijn, dan zien we u graag.

Met hartelijke groet,
Danial Zarringam
Huisarts