Je bent hier:

Afspraak maken

Afspraak maken

Onze assistente staat klaar als uw eerste contactpersoon. Bij haar kunt u terecht met korte vragen en zij regelt afspraken voor consulten, huisbezoeken en het telefonisch spreekuur. Om de assistente te ondersteunen vanwege het drukke telefoonverkeer, verzoeken wij u vriendelijk om de gesprekken kort te houden.

Voor alle spreekuren werken we op afspraak. U kunt een afspraak maken door te bellen tussen 8.00 – 10.00 uur. Op werkdagen zijn wij geopend van 08.00 – 17.00 uur. Let op: op woensdagmiddag is de praktijk gesloten.

Tussen 10.30 – 11.00 uur en tussen 12.30 – 13.00 uur zijn wij uitsluitend beschikbaar voor spoedgevallen. Wij zijn ook ’s middags telefonisch bereikbaar; als de assistente op dat moment bezig is, kan het zijn dat u een bandje krijgt met de vraag om later terug te bellen.

Een afspraak is bedoeld voor één persoon met één klacht en duurt ongeveer 10 minuten. Als u meerdere vragen heeft of een langer gesprek wilt, kan onze assistente een dubbele afspraak voor u regelen. Mocht u een gemaakte afspraak onverhoopt moeten annuleren, dan vragen wij u vriendelijk om de assistente tijdig te bellen.

Voor het aanvragen van chronische medicatie-recepten kunt u gebruik maken van de receptenlijn.

Onze wachtkamer bevindt zich beneden. U hoeft zich niet te melden; wij roepen u vanzelf binnen.

Praktijknummer – 0317-412327

Hier vindt u een overzicht van vakantieweken waarin de praktijk gesloten is. 

Afgeven en afhalen

Urine kunt u tussen 8.00 – 10.00 uur afgeven in een speciaal potje dat u kunt ophalen bij de praktijk. Vergeet niet om het potje te voorzien van uw naam, adres, telefoonnummer en de reden van het onderzoek.

Verwijsbrieven, formulieren en andere documenten kunt u afhalen bij de assistente aan de balie.