Je bent hier:

Nieuws

Nieuws

Wageningen, 20 november 2023
Door Nyncke Nicolay, huisarts

Beste patiënt,

“Wat hoor ik: Gaat u stoppen?” Deze vraag is mij de laatste tijd regelmatig in de spreekkamer gesteld. En mijn antwoord is steeds: “Ja en nee”.

Ik ben heel blij dat ik per 1 januari 2024 mijn praktijk kan overdragen aan dokter Danial Zarringam. Na ruim een jaar samenwerken weet ik dat ik de patiëntenzorg met een gerust hart aan hem kan overlaten.

Maar ik ben net zo verheugd dat ik voorlopig nog wel twee dagen per week blijf werken in de praktijk, want het huisartsenvak beoefen ik nog steeds met veel plezier, en helemaal met “vertrouwde” patiënten. Dat ik daarnaast meer tijd krijg voor familie, mijn reeds gepensioneerde echtgenoot, kleinkinderen en hobby’s, maakt dat ik uitkijk naar de nieuwe situatie. Ik wil u graag bedanken voor uw vertrouwen, in het verleden én in de toekomst.

Wellicht heeft u dokter Danial al ontmoet gedurende het afgelopen jaar. Toen was hij nog huisarts in opleiding, maar inmiddels is hij afgestudeerd huisarts aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij woont samen met zijn vriendin in Utrecht.

Hoewel er met een nieuwe huisarts soms dingen veranderen, blijven er ook dingen hetzelfde: de nieuwe huisarts blijft een vertrouwd gezicht voor u en hecht waarde aan kleinschalige en persoonlijke zorg.

Met hartelijke groet,
Nyncke Nicolay​