Je bent hier:

Nieuws

Praktijknieuws

Wageningen, 16 april 2024

Beste patiënten,

We willen jullie graag op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling in onze huisartsenpraktijk. Momenteel ondergaat onze eerste verdieping een verbouwing om meer spreekkamers beschikbaar te hebben. Hoewel dit uiteindelijk zal leiden tot meer mogelijkheden binnen de praktijk, begrijpen we dat dit gepaard kan gaan met wat ongemak.

We doen ons uiterste best om eventuele geluidsoverlast tot een minimum te beperken tijdens de werkzaamheden. We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld terwijl we werken aan het verbeteren van onze praktijkruimte. Als jullie vragen of opmerkingen hebben over de verbouwing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Team Dokter Danial

Wageningen, 20 november 2023
Door Nyncke Nicolay, huisarts

Beste patiënt,

“Wat hoor ik: Gaat u stoppen?” Deze vraag is mij de laatste tijd regelmatig in de spreekkamer gesteld. En mijn antwoord is steeds: “Ja en nee”.

Ik ben heel blij dat ik per 1 januari 2024 mijn praktijk kan overdragen aan dokter Danial Zarringam. Na ruim een jaar samenwerken weet ik dat ik de patiëntenzorg met een gerust hart aan hem kan overlaten.

Maar ik ben net zo verheugd dat ik voorlopig nog wel twee dagen per week blijf werken in de praktijk, want het huisartsenvak beoefen ik nog steeds met veel plezier, en helemaal met “vertrouwde” patiënten. Dat ik daarnaast meer tijd krijg voor familie, mijn reeds gepensioneerde echtgenoot, kleinkinderen en hobby’s, maakt dat ik uitkijk naar de nieuwe situatie. Ik wil u graag bedanken voor uw vertrouwen, in het verleden én in de toekomst.

Wellicht heeft u dokter Danial al ontmoet gedurende het afgelopen jaar. Toen was hij nog huisarts in opleiding, maar inmiddels is hij afgestudeerd huisarts aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij woont samen met zijn vriendin in Utrecht.

Hoewel er met een nieuwe huisarts soms dingen veranderen, blijven er ook dingen hetzelfde: de nieuwe huisarts blijft een vertrouwd gezicht voor u en hecht waarde aan kleinschalige en persoonlijke zorg.

Met hartelijke groet,
Nyncke Nicolay​